GefeliciTaart!

Foto Samen Paardencoaching

En als cadeau krijg je een individuele coachsessie met een paard cadeau, hoe gaaf is dat!

Robert had voor zijn verjaardag van zijn lieve vrouw Joke een wel heel speciaal cadeau gekregen. Een individuele coachsessie met een paard! De afspraak werd gemaakt en verwelkomde ik hen beiden met TAART. 

Een persoonlijke benadering vind ik binnen de dienstverlening van Samen Paardencoaching belangrijk. Net dat ene stapje meer zetten. De mens zich welkom laten voelen, de eerste spanning een beetje wegnemen. Kopje thee/ koffie en eerst even lekker kletsen. Uiteraard met wat lekkers erbij.

Tijdens de kennismaking vraag ik hen hoe ze bij Samen Paardencoaching zijn uitgekomen. En vertelde Joke dat ze op internet is gaan zoeken. Ze zocht specifiek op individuele coachsessie met een paard. En ontdekte dat er maar weinig gelegenheden zijn waar dit mogelijk is. Er veel groepsessies worden aangeboden. Bij Samen Paardencoaching is een individuele coachsessie wel mogelijk, in Heelsum op de mooie Veluwe!

Zoals alle coachsessies met Pepper was ook deze met Robert een fijne. Fjör coachte van de zijlijn mee en ontfermde zich tevens over Joke, die heerlijk op een schapenvacht in een stoel haar man gadesloeg. 

Geef een individuele coachsessie met een paard cadeau!

Heb je na het lezen van deze blog zoiets van “dat ga ik doen”, neem dan contact met mij op en maken we een afspraak voor een individuele coachsessie met een paard voor jouw man/ vrouw/ partner/ vriend of vriendin! En gaan zij persoonlijk ervaren wat velen voor hen hebben ervaren. Een bijzondere en nooit te vergeten ervaring!