In het zonnetje ..

Foto: Samen Paardencoach IJslander Fjör

In het zonnetje Fjör!

Deze super knappe vent is juni 2022 de kudde van Samen Paardencoaching komen versterken. En bestaat de kudde van Samen Paardencoaching nu uit drie paardenmannen. Met elk een eigen karakter en dito aanpak.

Dicht bij jezelf blijven

Fjör is een paard die vraagt vooral dicht bij jezelf te blijven. Hij spiegelt als een malle en is voor mij met hem omgaan niet altijd makkelijk. Hij ‘leest’ je van een afstand en voel je zijn donkere ogen je bijna hypnotiserend aanstaren. Hij nodigt je uit, hij daagt je uit. En is hij voor mij het paard die mij verder laat groeien in wie ik ben en waar ik sta.

Je kan maar duidelijk zijn

Fjör is duidelijk in zijn communicatie en met zijn 11 lentes de jongste van de kudde van Samen Paardencoaching. Als ik niet duidelijk ben, enigszins twijfel of te ‘hard’ ben in mijn benadering, dan laat hij mij dit gelijk zien en loopt weg! Soms best confronterend.  

Met zijn schofthoogte van 1.38 meter is hij ideaal in te zetten bij een individuele paardencoachsessie wanneer je een paard van dichtbij wat spannend vindt.

Levensenergie

Fjör, wat levensenergie betekent, is een echte heer in zijn omgang. Hij reageert op de kleinste non verbale reactie en wil heel graag samenwerken. Alles vindt hij leuk! En de betekenis van zijn naam sluit perfect aan bij mij, vol energie sta ik in het leven. En Samen gaan we mooie avonturen schrijven.

Maak kennis met ..

Heb je na het lezen van deze blog zoiets van “ik wil wel kennis maken met Fjör”, neem dan contact met mij op en maken we een afspraak. En ga je persoonlijk ervaren wat velen voor jou hebben ervaren, een sessie paardencoaching met Fjör is een fijne!