Jij bent bijzonder!

Foto uit eigen portefeuille 

Samen Paardencoaching vindt een ieder uniek en bijzonder!

Op deze foto zien wij unieke bloemen die Samen staan voor de plant Hortensia. Bijzonder is dat we hier een ‘afwijkende’ bloem als in kleur zien tussen een groep zogezegd ‘gelijkgestemden’.En wellicht herken jij je hierin? Ben jij voor jouw gevoel die afwijkende bloem? Of ben je daarom juist bijzonder! 

Het is mogelijk bij Samen Paardencoaching hier achter te komen. Wie ben je, waarom maak je de keuzes die je maakt. Wat brengt het je of nog beter wat wil je dat het je brengt?

Een of meerdere sessies paardencoaching met een tussenpozen van circa drie weken bieden jou de gelegenheid dit te onderzoeken. Bij elke sessie paardencoaching is het een verrassing welk thema mag worden aangeraakt, mag worden gezien. En bepalen we Samen de lengte van of een eenmalige sessie paardencoaching of een eventueel traject. Elke keuze is een juiste!

We gaan Samen op onderzoek om jouw verborgen talent aan het licht te brengen en hanteerbaar te maken. En ook dat doen we op de prachtige locatie van Samen Paardencoaching op de Veluwe, in Heelsum.

Magische ervaring!

Heb je na het lezen van deze blog zoiets van “dat zou ik wel willen”, neem dan contact met mij op en maken we een afspraak voor jouw eigen sessie paardencoaching. En ga je persoonlijk ervaren wat velen voor jou hebben ervaren. Een magische en nooit te vergeten ervaring!