Paardencoaching, iets voor mij?

Foto: Josje Weijters – Astrologer/ intuitive reader bij Roosreading

Het antwoord hierop is: JA!

Paardencoaching bestaat al even en wordt steeds bekender. Veel mensen weten de weg ernaartoe inmiddels te vinden. Paardencoaching is dan ook voor een grote doelgroep geschikt.

Hulpmiddel is het paard

Het paard is een heel goed hulpmiddel dat kan worden ingezet tijdens een sessie paardencoaching wanneer je last hebt van:

  • Angsten
  • Burn-out
  • Dementie
  • Depressiviteit
  • Keuzestress
  • Onzekerheid
  • Trauma

Doordat paarden tijdens een sessie paardencoaching zo eerlijk en direct reageren, kan iedereen hier baat bij hebben. Dus ook jij! Wanneer je bij het paard komt te staan, straal je een bepaalde energie uit. Het paard reageert daarop. Als persoon heb je dan nog helemaal niks anders gedaan dan bij hem in zijn ruimte te komen staan.

Spanning versus ontspanning

Tijdens een sessie paardencoaching neemt het paard automatisch jouw spanning over. Hij ziet jou als zijn ‘kudde lid’ en wil dat het goed met je gaat. Dat je ontspannen bent. Paarden kunnen geen spanning vasthouden en laten dat gelijk van zich afglijden. En dat doen ze door bijvoorbeeld te gaan gapen. Voor mij als gecertificeerd paardencoach een teken dat je de sessie paardencoaching of een beetje spannend vindt of dat het hier om een dieper gelegen spanning of vastzittende energie gaat.

Geen ervaring met paarden

Voor een sessie paardencoaching hoef je geen ervaring met paarden te hebben. En mocht je paarden een beetje spannend vinden, dan hou ik daar als paardencoach rekening mee in het kiezen van het paard die we gaan inzetten tijdens de paardencoaching.

Gewoon doen!

Heb je na het lezen van deze blog zoiets van “dat zou ik wel willen”, neem dan contact met mij op en maken we een afspraak. En ga je persoonlijk ervaren wat velen voor jou hebben ervaren, het is inderdaad echt iets voor mij!