Samenwerken!

Foto: Marjo Parren (links) , systemische paardencoach

Samen Paardencoaching staat ook voor Samenwerken.

Het is mogelijk een traject bij Samen Paardencoaching te volgen. Een aantal sessies paardencoaching met een tussenpozen van circa drie weken. Bij elke sessie paardencoaching is het een verrassing welk thema mag worden aangeraakt, mag worden gezien. En bepalen we Samen de lengte van het traject.

De reden waarom iemand ervoor kiest een traject aan te gaan is divers. Gebeurtenissen in het verleden of heden kunnen een enorme impact hebben (gehad) op jou als persoon en zet zich dat vast in je lichaam. En daar kan je last van krijgen, lichamelijk of mentaal.

Systemisch

Wanneer jij bij Pepper komt te staan, zal hij op jou gaan reageren. Maar behalve op jou kan hij ook reageren op spanning die jij (onbewust) met je meedraagt vanuit de familie-achtergrond. Dat noemen we systemisch. Jij bent niet alleen een individu maar ook onderdeel van een of meerdere systemen.  

Belangrijke gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden in jouw leven kunnen van grote invloed zijn. En spelen een grote rol in jouw ontwikkeling als persoon, van kind tot de volwassene die je nu bent.

Samenwerking

Wanneer zo een thema zich aandient verkies ik de samenwerking met ervaren paardencoach Marjo Parren. Zij heeft systemische paardencoaching tot een ware kunst gemaakt. En kan jou heel goed begeleiden tijdens een sessie paardencoaching

Je gaat Samen met haar op onderzoek uit om verborgen patronen uit de familie van herkomst aan het licht te brengen en hanteerbaar te maken. En ook dat doen we op de prachtige locatie van Samen Paardencoaching op de Veluwe, in Heelsum.

Magische ervaring!

Heb je na het lezen van deze blog zoiets van “dat zou ik wel willen”, neem dan contact met mij op en maken we een afspraak voor jouw eigen sessie paardencoaching. En ga je persoonlijk ervaren wat velen voor jou hebben ervaren. Een magische en nooit te vergeten ervaring!