Stresssss!

Foto internet

Stress hebben is niet fijn, stress ervaren is vermoeiend!

We hebben allemaal wel eens een moment van stress in ons leven. Een golf van paniek giert door je lijf. Emoties nemen het over. In een split second weet je even niet meer wat je moet doen. Het stesshormoon cortisol wordt aangemaakt. Teveel cortisol is niet goed voor je lijf en krijg je uiteindelijk lichamelijke klachten. Een individuele coachsessie met een paard kan je helpen deze stress aan te pakken. Je handvatten geven hoe hieraan te werken.

Ook paarden kunnen stress ervaren. De kudde van Samen Paardencoaching is begin maart onze geliefde Spanjaard Esplendido verloren. En daarmee is de kudde ontwricht. Moet er opnieuw een plek binnen de kudde worden bepaald door de overgebleven paarden. Dat geeft stress maar uiteindelijk weer de rust. En dat kost tijd.

Heb jij even tijd?

Die tijd, die broodnodige en persoonlijke me-time, is jou ook gegeven!  

Tijdens jouw individuele coachsessie met de paarden ga je zelf ervaren hoe het voelt om je weer ontspannen in je eigen lijf te voelen. En met die ontspanning kan je helderder nadenken en denken in oplossingen. En misschien zelf stappen ondernemen!

Kies jij voor (ont)spanning?

Heb je na het lezen van deze blog zoiets van “dat ga ik doen”, neem dan contact met mij op en maken we een afspraak voor een individuele coachsessie met een paard  En gaan jij persoonlijk ervaren wat velen voor jou hebben ervaren. Een bijzondere en nooit te vergeten ONTSPANNEN ervaring!