Vertrouwen is goed ..

Foto met toestemming: Lindy & Pepper

.. controle is vermoeiend!

Het klinkt gemakkelijker dan het is, vertrouwen hebben. Waarom vinden we het soms zo moeilijk om vertrouwen te hebben?

Het antwoord op deze vraag is voor een ieder verschillend. En eerlijk? Vind ik het helemaal niet belangrijk antwoord op de vraag te krijgen. Belangrijker is dat je het herkent! En erkennen is dan al de helft van de oplossing.

Tijdens een individuele coachsessie met paarden komt het thema wat voor jou op dat moment speelt zonder pardon naar boven. En laat, in dit geval Pepper, met zijn zachte kracht jou beseffen dat je veilig bent. Je hem kan vertrouwen. 

Dat vertrouwen voel je in je hele lijf. Je ademhaling wordt rustiger, je ogen zachter en je lichaam ontspant. Factor tijd bestaat dan even niet meer .. alleen maar rust.

Controle kunnen loslaten is voor velen een verademing. Controle over Pepper proberen te krijgen, daar is hij heel duidelijk in. Handel je vanuit vertrouwen of wil je dat hij doet wat jij wil. Zijn haren gaan nog net niet denkbeeldig overeind maar zijn houding en blik in ogen spreken boekdelen. 

En zeg nou zelf, controle houden is toch super vermoeiend! 

Zomerstop

De zomer staat voor de deur. De kudde van Samen Paardencoaching gaat genieten van twee maanden zomerstop. Om vanaf september weer klaar te staan voor jouw  individuele coachsessie met de paarden Op een nieuwe locatie! Daarover later meer …

WoW, dat wil ik ook ervaren!

Heb je na het lezen van deze blog zoiets van “dat wil ik ook”, neem dan contact met mij op en maken we een afspraak voor een individuele coachsessie met een paard  En ga jij persoonlijk ervaren wat velen voor jou hebben ervaren. Een bijzondere en nooit te vergeten WoW ervaring!

Heb een fijne zomer en blijf in vertrouwen!