Wanneer stap jij uit je comfortzone?

Foto internet

Samen Paardencoaching biedt jou een veilige omgeving 

Uit je comfortzone stappen is niet gemakkeljijk. Best spannend ook om  jouw ‘demonen’ aan te kijken. Die jou belemmeren je werkelijke pad te volgen.

Bij Samen Paardencoaching kan je binnen een veilige omgeving uit die comfrortzone stappen. Wie ben je, waarom maak je de keuzes die je maakt. Wat brengt het je of nog beter wat wil je dat het je brengt?

Een of meerdere sessies paardencoaching met een tussenpozen van circa drie weken bieden jou de gelegenheid dit te onderzoeken. Bij elke sessie paardencoaching is het een verrassing welk thema mag worden aangeraakt, mag worden gezien. En bepalen we Samen de lengte van of een eenmalige sessie paardencoaching of een eventueel traject. Elke keuze is een juiste!

We gaan Samen op onderzoek. Wat wil je bereiken en/ of waar wil je heen? En dat ondervinden en ervaren doen we op de prachtige locatie van Samen Paardencoaching op de Veluwe, in Heelsum.

Kies voor jezelf!

Heb je na het lezen van deze blog zoiets van “dat zou ik wel willen”, neem dan contact met mij op en maken we een afspraak voor jouw eigen sessie paardencoaching. En ga je persoonlijk ervaren wat velen voor jou hebben ervaren. Een bijzondere en nooit te vergeten ervaring!