Team Samen Paardencoaching

Even voorstellen

Mijn naam is Wendy (57) en werk al jarenlang binnen sales. Waarvan de laatste 20 jaar als zelfstandig ondernemer en nu ook als gecertificeerd paardencoach. 

Blij word ik van het zijn met dieren en in het specifiek paarden. En wil met deze prachtige dieren jou de gelegenheid bieden dichter bij je gevoel te komen. Mijn paard Pepper bijvoorbeeld heeft het in zich je bewust te maken van je gevoel en doet dat op een hele vriendelijke en zachte manier. Wanneer ik een keer niet lekker in mijn vel zit raakt hij precies die plek aan waar mijn energie niet stroomt. Zo word ik mij bewust van de blokkade en kan hier aan gaan werken, heel mooi en bijzonder.

Het coachen kan en doe ik natuurlijk niet alleen en heb een aantal prachtige paarden tot mijn beschikking die gráág met jou willen samenwerken.

Werken doen we op mijn eigen locatie in Heelsum (Gelderland) in een natuurlijke omgeving met een waanzinnig uitzicht.

En jij bent hier van harte welkom !

Esplendido

Deze knappe Spanjaard (PRE), geboren in 2002, kocht ik eind juni 2014 zonder ook maar te knipperen met mijn ogen. Esplendido, roepnaam Dido of Didi, zijn lichamelijke huishouding was destijds compleet uit balans. Hij was echt goed ziek. Beloofd heb ik toen om van hem weer een knappe en gezonde Spaanse man te maken. En die belofte heb ik ingelost!

Dido is duidelijk in zijn communicatie en weet heel goed wat hij wil. Hij is vriendelijk, trouw, zorgzaam en houdt erg van eten.

Esplendido één van de paarden waar mee gecoacht wordt | Samen paardencoaching | Heelsum
Pepper één van de paarden waar mee gecoacht wordt | Samen paardencoaching | Heelsum

Pepper

Deze knappe Amerikaan (Quarter), geboren in 2008, heeft begin maart 2017 mijn hart gestolen. Pepper is Western (in)gereden. Het zware Westernzadel beviel hem maar mij uiteindelijk ook niet en zijn we overgestapt naar een Engels zadel. Ik ben zijn tweede ‘mens’ en heeft hij mij weer het vertrouwen in het paardrijden terug gegeven.

Pepper is een heel zacht en vriendelijk paard. Hij is charmant en innemend, houdt van aandacht en is nieuwsgierig. Kortom een echte heer.

FJÖR

Deze knappe IJslander, geboren in 2011, is juni 2022 ons leven binnen gelopen. Fjör is de jongste van het trio. Een koudbloed, en dat vertaalt zich in zijn karakter en manier van ‘zijn’. Een heerlijke koele kikker, stoer en toch ook sensitief. Net als Dido houdt hij van eten! 

Met een schofthoogte van 1.38m is hij uitermate geschikt en wordt ingezet tijdens coachsessies wanneer een paard van dichtbij een beetje spannend gevonden wordt. 

baily co coach en hond van Wendy | Samen paardencoaching | Heelsum

Baily

Deze knappe langharige dwergteckel is dan klein van postuur maar groots qua karakter. Haar heb ik als een klein frutje, in 2015, uit mijn geboortestad Zwolle opgehaald. Een echte teckel die op haar tijd Oost-Indisch doof is en als je even niet oplet grote kuilen graaft in de tuin. Bij een eerste en alle volgende ontmoetingen zal ze je gereserveerd maar met luid kabaal welkom heten.